Pendir suyunun verdiyi dada görə bəyənilən çörək brendi!
“Ağcabədi çörəyi”nin daha dadlı və keyfiyyətli olması xəmirin mayalanmasında pendir suyundan istifadə edilməsidir.
“Marja” xəbər verir ki, bunu Ağcabədi Çörək və Un Məmulatları Zavodunun direktoru İlqar Yusifov bildirib.
“Ümumi dəyəri 4 milyon manat olan zavodun qurulması üçün İqtisadiyyat Nazirliyinin Sahibkarlığa Kömək Milli Fondundan güzəştli şərtlərlə 1.4 milyon manat kredit götürmüşəm. Gündəlik istehsal gücü 20 ton olan zavodda iki çörək istehsalı xətti quraşdırılmışdır. Yeddi növ çörək və 20 çeşiddə un məmulatları istehsal edirik. Çalışırıq ki, “Ağcabədi çörəyi” süfrələrin bəzəyi olsun, dadı, keyfiyyəti ilə seçilsin. Bunun üçün lazımi tədbirlər görürük. “Atena”dan pendir suyu alıb xəmirin mayalanmasında istifadə edirik. Bu isə, öz növbəsində, çörəyin və ayrı-ayrı un məmulatlarının daha dadlı və keyfiyyətli olmasına, eyni zamanda məhsulların saxlanma müddətinin xeyli artmasına əhəmiyyətli təsir göstərir. Gələcəkdə zavodun özündə süd emalı sexi yaratmaq fikrindəyik. Bunu edəndən sonra başqa müəssisələrdən pendir suyu almağa ehtiyac qalmayacaqdır”.
Zavodda istehsal olunan çörək və un məmulatlarını alıcılar çox bəyənirlər. “Ağcabədi çörəyi” brendi ilə təqdim olunan məhsullar yüksək keyfiyyəti ilə hər kəsi razı salır.
Müştərilərin xəbərləri
SON XƏBƏRLƏR
- 1 həftə sonra
- 14 d. əvvəl
- 40 d. əvvəl
- 51 d. əvvəl
-
58 d. əvvəl
"İran prezidentinin helikopterində olanların hamısı ölmüş sayılır"
- 10 saat əvvəl
-
10 saat əvvəl
Türk İnvestisiya Fondunun təsis iclası keçirilib, Baş direktoru seçilib
- 1 gün əvvəl
- 1 gün əvvəl
- 1 gün əvvəl
- 1 gün əvvəl
- 2 gün əvvəl